Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Neve: Steven "Popcorn" Adler
Eredeti neve: Steven Adler
Született: 1965. január 22., Ohio (USA)

Zenei képesítése: dob
A Guns-ban: dob
Kedvence: a Hard Rock


Steven Adler 1965. január 22.-én született a Cleveland állambeli Ohio-ban. De legtöbben úgy ismerik, mint "a hollywoodi, aki Amerikában született és nevelkedett". Steven Adler még gyerekként, családjával együtt költözött Los Angeles-be, ott nőtt föl, és a "kaliforniai srác" megtestesítőjévé vált. Haja napszítta szőke, bőre barna és tetovált, szeme olyan mélykék, mint a hollywoodi dombok fölött kéklő ég. És mint mindenki más, ő is gitáros akart lenni. Alig volt tizenkét éves, mikor minden teketória nélkül kipenderítették otthonról. Mire ő és Slash tizenhét évesek lettek, Steven tudtása és képessége messze elmaradt Slash-é mögött, így bölcsen sutba dobta a gitárt, és egy rövid időre énekessé nevezte ki magát. Azon rövidéletű felállások egyikében vett részt, melyekkel Slash próbálkozott folyamatosan. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ez sem működik, elkezdett fazekakon és lábasokon dobolni, majd miután úgy érezte, hogy van érzéke hozzá, spórolni kezdett első dobszerkójára. Belépett hát az elég bizonytalanul működő Road Crew-ba. "Jó kis csapat volt az - mondogatta mindig Slash - Olyan, mint most a Metallica, csak énekes nélkül..."

A bandából Steven "Popcorn" Adler-t 1990 nyarán közös elhatározással külte el a Guns N' Roses, mert már a drogokon kívül mással nem fogalalkozott. Helyére a Cult dobosa, Matt Sorum került.

A Guns-ból való kiválása után megpróbálta feltámasztani a Road Crew-t, de sikertelen ötlet volt. Most a Freaks In The Room-ban dobol.